İnsafsız Yunanistan

İnsanlık bugünlerde devletler arası çatışmaları izlerken bir yandan da bireylerin servetlerinin uluslardan daha fazla olmasını şaşkınlıkla gözlüyor. Medyaya intikal eden haberler arasında en fazla dikkati...

İnsanlık bugünlerde devletler arası çatışmaları izlerken bir yandan da bireylerin servetlerinin uluslardan daha fazla olmasını şaşkınlıkla gözlüyor.
Medyaya intikal eden haberler arasında en fazla dikkati çeken, Jeff Bezos'un Hollanda'da bir tersanede yaptırdığı tekneydi.
Bu muhteşem yat bütün dünyanın dilinde. Denize indirmek için tersanenin yanındaki köprü yıkılacakmış.

ÇİN-RUSYA, NATO'YA KARŞI
Bunun gibi İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın, salgın döneminde başbakanlık konutunu bir eğlence mahalli haline getirip verdiği dört parti, İngiliz siyasetini sarsıyor. Johnson'ın istifa etmesini isteyen muhafazakâr milletvekilleri bile var.
Batı dünyasında alıştığımız protestolar devam ederken Çin'in başkenti Pekin'de müthiş bir gösteri yer aldı.
Bu hem Olimpiyat Oyunları'nın başlangıcıydı hem de Putin ile Şi Cinping, NATO'ya karşı olağanüstü bir anlaşma imzaladılar.

AVRUPA'NIN VİCDANSIZLIĞI...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar