İmamoğlu kendini neden imha etti?

27 milyon Rus'un öldüğü İkinci Dünya Savaşı'na son veren 9 Mayıs anlaşmasının yıldönümü Rusya'da kutlanıyor. Moskova'da Kızıl Meydan'da yarın yapılacak gösteriler Putin'in...

27 milyon Rus'un öldüğü İkinci Dünya Savaşı'na son veren 9 Mayıs anlaşmasının yıldönümü Rusya'da kutlanıyor.
Moskova'da Kızıl Meydan'da yarın yapılacak gösteriler Putin'in gözetiminde hazırlanıyor. Bu gösterilere katılacak olan Ilyuşin II-80 uçağı dikkatleri üstüne çekti. Bu uçak, bir nükleer savaşın patlak vermesi halinde Putin'in savaşı yönetmeye devam etmesini sağlayacak uçan kale olarak biliniyor.
9 Mayıs vesilesiyle Putin'in tam gaz devam eden savaşı bitirip bitirmeyeceği ise herkesin merak konusu.

KUZEY KORE TEHDİDİ
Tabii nükleer korkunun saçıldığı yer sadece Rusya değil. Uzakdoğu'yu, Kuzey Kore'nin denizaltıdan attığı bir füze karıştırdı.
Kimsenin kontrol edemediği nükleer güç Kuzey Kore, bu tür davranışlarla bölgedeki huzuru her geçen gün tehlikeye atmaya devam ediyor.

JOHNSON'IN GÜNLERİ SAYILI
Avrupa'da ise dünün olayı Londra seçimleriydi. Bu seçimlerde Başbakan Boris Johnson'ın Muhafazakâr Parti'si ağır bir yenilgiye uğradı.
Gözlemcilere göre, Johnson'ın başbakanlıktaki günleri artık sayılı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 555 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar