Günlük asayişi amaçlayan operasyonlar, bir başka ülkede savaş gibi görülebilir

Eruh'ta PKK'nın ilk baskınının gerçekleştiği günü hatırlıyorum. Başbakan Turgut Özal doğal olarak işi önemsizleştirmeye çalışmıştı. Ama daha sonra birileri iyice...

Eruh'ta PKK'nın ilk baskınının gerçekleştiği günü hatırlıyorum. Başbakan Turgut Özal doğal olarak işi önemsizleştirmeye çalışmıştı. Ama daha sonra birileri iyice tırmandırdılar işi. Ve olay bir iç savaş provasına kadar dayandırıldı. Çünkü dışarıdan beslenen sadece PKK değildi.
Dün İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı'nın açıklamalarını dinlerken, Türkiye'de hepimizin ülkenin yarınına olan güveninin neden arttığını bir kez daha hissettim.
Çataklı'nın açıklamalarını hatırlayalım mı?

Büyük sayılar
İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, haziran ayında kırsalda 11 bin 914, terör örgütlerinin şehir yapılanmasına yönelik de 1456 iç güvenlik operasyonu düzenlendiğini belirterek operasyonlarda sözde üst düzey 7 teröristin aralarında bulunduğu toplam 92 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Terörle mücadelenin, Türkiye'ye silah doğrultmuş başta terör...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 549 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 573 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 655 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.880 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 529 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar