Erdoğan’ın Suudi Arabistan ziyaretinde ne konuşuldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uzun bir aradan sonra yeniden Suudi Arabistan'da. Suudi Arabistan Kralı tarafından Al-Salam Sarayı'nda resmi törenle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kral Selman bin Abdülaziz el Suud'un ardından...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uzun bir aradan sonra yeniden Suudi Arabistan'da.
Suudi Arabistan Kralı tarafından Al-Salam Sarayı'nda resmi törenle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kral Selman bin Abdülaziz el Suud'un ardından Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştüğü de öğrenildi.
Tabii doğal olarak bu görüşmelerde ne konuşulduğu ve iki ülkenin ilişkilerinin hangi noktaya geldiği herkesin merak konusu.

UKRAYNA'DA SAVAŞ BİTSE DE...
Ukrayna'da ise Rus bombardımanı tüm gücüyle devam ediyor.
Batı'nın maddi ve manevi tüm desteğine rağmen Rus ordusunun gücü kırılmış gibi durmuyor.
İngiliz kaynakları bile bu durumu kabullenerek asıl çatışmanın Donbas bölgesinde olduğunu açıkladı.
Savaşın uzayabildiği kadar uzamasını isteyen Biden ise Amerikan Kongresi'nden Ukrayna'ya yardım için 33 milyar dolar fon istedi.
Yani anlaşılan Ukrayna'da savaş bitse bile terör bitmeyecek ve küresel güçler vekâlet savaşına devam edecekler.

TRUMP'IN SOSYAL MEDYASI
Yeni başkandan eski başkan...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar