Erdoğan, Suudi Arabistan’la yeni bir sayfa açıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son yılların önemli yolculuklarından birini yapmak üzere Suudi Arabistan'a gitti. Bilindiği gibi Suudi Arabistan'la aramız son zamanlarda iyi değildi. Özellikle Cemal Kaşıkçı olayıyla...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son yılların önemli yolculuklarından birini yapmak üzere Suudi Arabistan'a gitti. Bilindiği gibi Suudi Arabistan'la aramız son zamanlarda iyi değildi. Özellikle Cemal Kaşıkçı olayıyla aramız daha da açılmıştı.
Erdoğan'ın Suudi Arabistan Kralı Selman'ın davetlisi olarak yapacağı ziyaretin iki ülke arasında yeni bir sayfa açması bekleniyor.

TÜRKİYE'NİN ARABULUCULUĞU
Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile üç gün içinde ikinci telefon görüşmesini gerçekleştirdi.
Bu telefon görüşmesinde Putin, Rus pilot Konstantin Yaroşenko ile Amerikan deniz piyadesi Trevor Reed'in Milli İstihbarat Teşkilatı gözetiminde Türkiye'de yapılan takası için teşekkür etti.
Yaşanan bu gelişmeyle Türkiye'nin arabuluculuk rolü daha da pekişmiş oldu.

UKRAYNA'DA DİNMEYEN ACI
Ancak Ukrayna'da acı hâlâ devam ediyor. Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.881 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar