Erdoğan barış için uğraşıyor

İklim değişikliği Avrupa'yı vuruyor. Sıcaktan ve kuraklıktan yakınan Avrupa bu defa da fırtınaya esir oldu. Güney Fransa'da saatte 200 km hızla esen rüzgâr ağaçları devirdi, evlere hasar verdi ve insanlar...

İklim değişikliği Avrupa'yı vuruyor. Sıcaktan ve kuraklıktan yakınan Avrupa bu defa da fırtınaya esir oldu. Güney Fransa'da saatte 200 km hızla esen rüzgâr ağaçları devirdi, evlere hasar verdi ve insanlar öldü.
Aynı durum İsviçre ve Almanya'da da yaşanıyor. Bundan sonra Avrupalılara "Japonlar gibi" davranmaları öneriliyor. Nasıl ki Japonlar her an bir deprem olacakmış gibi hazırlıklı yaşıyorlarsa Avrupalıların da her dakika dramatik bir iklim değişikliğine hazır olmaları gerekiyor.

AVRUPA'NIN İŞİ ZOR
Bir hafta içinde Fransa'nın, İtalya'nın ve Portekiz'in ormanları yanarken, Kuzey Avrupa yağan yağmurla sele boğuldu. Ve Avrupa şimdi yaklaşmakta olan kışı endişeyle bekliyor. Çünkü Rusya'nın doğalgazı kesme ihtimali çok fazla.
Bir yandan doğal felaketler, diğer yandan beceriksiz ve kukla siyasetçilerle Avrupa'nın işi sahiden çok zorlaşıyor. Şimdiye kadar "medeniyetin beşiği" olarak bilinen Avrupa, hızla "faşizmin ve yobazlığın merkezi" halini alıyor.
Allah korumuş da Avrupa Birliği'ne bizi almamışlar. Eğer alsalardı şimdi onlarla aynı karanlık geleceği paylaşıyor...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.881 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar