Cumhurbaşkanı’nı Trump mı yoksa Bülent Arınç mı daha fazla düşündürüyordur?

Siz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerinde olsaydınız, Washington'da Trump'la yapacağınız görüşme yüzünden mi, yoksa Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nda Bülent Arınç'la birlikte olacağınız için mi daha fazla rahatsızlık hissederdiniz?

İki konu
Basınla konuşurken iki konuda da açıklama yapmış Erdoğan...
13 Kasım'daki Washington yolculuğu için "Trump ile bir telefon görüşmemiz olacak. Görüşme sonrasında karar vereceğim" demiş.
Bülent Arınç'ın KHK'lar hakkındaki sözlerinden ötürü hissettiklerini de "Kendisi bir hukukçudur. KHK'yı facia olarak değerlendirmesini esefle karşıladım. Bu açıklamayı kabullenmek mümkün değil. Yapacağımız toplantıda bunu konuşacağız" şeklinde değerlendirmiş.

CHP böyledir
Eğer bir CHP sözcüsüyseniz, her iki durumu da alıp Cumhurbaşkanı aleyhinde kullanırdınız. Çünkü özellikle CHP sözcülerinin Erdoğan saplantısı yüzünden söyledikleri sözlerin artık pek anlam taşımadığı söylenebilir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar