Cumhurbaşkanı sürekli Türkiye karşıtı söylemler seslendiren Macron’la bir araya gelecek

Londra'da yapılması beklenilen NATO Zirvesi'nde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Fransa Cumhurbaşkanı Macron arasında ne tür diyalogların geçeceğini sizler de merak etmiyor musunuz?

Ağır eleştiri
Hatırlanacağı gibi Macron, "Bir yandan Suriye taarruzunu oldubitti şeklinde başlatan Türkiye diğer yandan NATO'dan dayanışma bekleyemez" demişti. Avrupa Birliği ülkelerinin ABD ile Rusya arasında orta menzilli nükleer füzelerle ilgili imzalanacak bir anlaşmaya da taraf olması gerektiğini söyleyen Macron "İkili anlaşmalarla tatmin olamayız" şeklinde konuşmuştu. Macron Londra'daki NATO Zirvesi'nde Fransa'nın, Batı Afrika'nın Sahel bölgesinde cihatçı gruplara karşı mücadelesine NATO üyelerinden destek isteyecek.

Macron'un yalnızlığı

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 552 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.881 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 533 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum