Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşunca konular berraklaşıyor

Yorumculuk yapan bizleri en fazla zorlayan şey, öngörülerimizin doğru çıkmamalarıdır. Bu bakımdan Türkiye'deki siyasi yorumcuların en büyük şansı, Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi konuşmalarında spekülasyona yer vermeyen bir siyasi liderin bulunmasıdır.

Trump kötü bir örnek
Eğer Amerikan medyasını ve Başkan Trump'ın birbirini tutmayan açıklamalarını ve Twitter mesajlarını izliyorsanız, ne dediğimi daha iyi anlarsınız. Şu anda ruh bilimciler bir yanda hukukçular bir yanda, Başkan Trump'ın Amerika'ya daha fazla zarar vermeden nasıl etkisiz hale getirilebileceğini medyada açık biçimde tartışıyorlar.

Davutoğlu'na cevap mı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Cuma namazı sonrasında yaptığı açıklamalarda yakın gelecekte bizleri nelerin beklediğini çok açık ifadelerle anlattı. Tabii ki bu açıklamaların en ilgi çekici bölümü, özellikle Davutoğlu'nun ön plana çıktığı AK Parti'den ayrılanlara ve çok konuşanlara ilişkin olanıydı. Davutoğlu'nun "Terörle mücadele konusunda defterler açılırsa... Birçok insan, insan yüzüne çıkamaz." Sözleri hakkında Erdoğan şöyle dedi:

AK Parti'den kopanlar

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar