Bunları ne Libya’daki ne de İdlib’teki ateşkesler tatmin edebilir

AK Parti iktidarı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ne yaparsa yapsın ona "Yanlış" demek ve hiç tartışmadan alınan kararları reddetmek, Türk demokrasisinin son dönem hastalığıdır.

Ateşkes'ler
Bu hastalıklı davranışı son olarak Libya konusundaki tartışmalar sırasınad görmedik mi? "Ne işimiz var Libya'da" cümlesi ile başlatılan demagojik söylemler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Rusya Federasyonu Başkanı Putin'in, Libya'nın asi generali Hafter'i ateşkese çağırmaları ile biraz olsun dinmeli değil miydi? Sonuçta Hafter ateşkesi kabul etmek zorunda kaldı ama bizim müzmin muhalifler hala bir başka açık yakalamaya çalışıyor. Erdoğan-Putin diyaloğunun İdlib'te de ateşkesi devreye sokması, bakalım CHP'lileri ne kadar üzecektir?

Bahçeli ilaç gibi
Aslında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bazı söylemleri, bu hastalıklı duruma ilaç gibi geliyor. Bahçeli son olarak "Bunlara Fizan desen" diye başlayan ve CHP'lileri coğrafya cahili olarak suçlayan son konuşması, gerçeği yansıtmıyor mu?


YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 553 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.881 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar