Bakan Soylu çok açık konuştu: Teröre müsamaha yok

Muhalefet partilerinin ve özellikle üç belediyede başkanlıklara el koyma kararının doğrudan ilgilisi olan HDP'nin, söz konusu karara karşı tepki göstermeleri doğaldır.

Eğer AK Parti değil de CHP iktidarda olsaydı ve bu kararı CHP iktidarı almış olsaydı, o defa herhalde AK parti muhalefeti CHP iktidarını şiddetle eleştirecekti. Bu gibi durumları geçmişte defalarca görmedik mi?

Siyaset böyledir
Siyaset böyle bir şey galiba...
Hatırlayacağımız gibi İçişleri Bakanlığı Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlarını terör bağlantıları nedeniyle görevden aldı.
Bakanlığın, görevden alınmaları gerektiren terör bağlantılarını içeren belgeleri kamuoyuyla paylaşmasına rağmen Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu görevden alınan başkanları savunan açıklamalar yaptılar.

Gül ve Davutoğlu için...
Bu açıklamalara karşı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Gezi olayları sırasında Abdullah Gül'ün sarf ettiği "Demokrasi sandıktan ibaret değildir" sözlerini hatırlatmış...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar