Aşılara ümit bağlamışken virüsün mutasyona uğraması bütün ümitleri yıkıyor

Yaşadığımız zamanlara damgasını vuran tatsız gerçek, geride kalmak yerine geleceğimizi de karartacağa benziyor...

Yaşadığımız zamanlara damgasını vuran tatsız gerçek, geride kalmak yerine geleceğimizi de karartacağa benziyor... Kovid-19 salgınının ne zaman sona ereceği tahminleri yapılırken ve çeşitli aşıların bu sonu ne zaman getireceği üzerinde çeşitlemeler yapılırken, insanlık Kovid-19'un mutasyona uğraması ile daha dramatik bir gelecekle baş başa kaldı.

Olağanüstü zamanlar

Yılın başından bu yana yaşananlar ancak savaşlarda görülen anormalliklerin yaşanmasınasebep oluyor. Örneğin öğrenciler için okula gitmek artık geçmişte kalan bir anı gibi... Bu arada sokağa çıkma yasakları toplumlara doğal görünmeye başladı. 65 yaşın üzerindekiler için ise hayat kısıtlamalarla dolu artık. Ve bütün bu yaşanılanlar yetmezmiş gibi, gündeme "Mutasyon" da düştü.

Kâbus İngiltere'de

İngiltere'de Kovid-19'un mutasyona uğrayıp daha bulaşıcı hale gelmesinin ardından, Türkiyedahil birçok ülke İngiltere'ye uçuşları durdurdu. Avrupa Birliği acil toplanma kararı alırken, en sert tedbir Suudi Arabistan'dan geldi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 553 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.881 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar