Amerika’nın mülteci sorunu

Ukrayna'ya dönük Rus saldırıları, şehirleri hedef alarak devam ediyor. Ancak her şeye rağmen Putin'in 9 Mayıs'ta yapacağı açıklamayla barış ihtimali ortada duruyor. RUSYA'NIN ZAFERİ...

Ukrayna'ya dönük Rus saldırıları, şehirleri hedef alarak devam ediyor.
Ancak her şeye rağmen Putin'in 9 Mayıs'ta yapacağı açıklamayla barış ihtimali ortada duruyor.

RUSYA'NIN ZAFERİ Mİ?
Kaçınılmaz olan ise Ukrayna'nın doğusunda yani Donbas bölgesinde yaşanacak olan çok şiddetli bir çatışma. Rusya'nın bu operasyonla birlikte savaşı bitirip zaferini ilan etmesi muhtemel.
Bu arada Ukrayna'ya Batı tarafından yapılan silah yardımları konusunda Rusya'dan bir uyarı geldi. "Bu yardımların sonuçlarına dikkat edilmeli" denildi.
Ukrayna'ya yollanacak her silahın ve yollayanın Rusya'nın hedefi olacağı söylendi. Yani tehlike büyük. Dilerim savaş beklendiği gibi 9 Mayıs'ta biter.

ABD'YE 1 MİLYON GÖÇMEN
Bir ilginç iddia dün akşam Canan Barlas'la Gündem programından geldi. Programda, geçen sene Meksika'dan Amerika'ya 1 milyon göçmenin geldiği, Amerikan siyaset gündeminin ana konularından birinin bu olduğu konuşuldu.
İşin ilginç yanına gelirsek; programda konuşan Mustafa Tanyeri'ye göre, bu 1 milyon göçmenin arasında çok sayıda...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar