Altılı Masa’nın dağılmasıyla Batı’nın planı çöktü

Altılı Masa denilen siyasi ucubenin dağılmasıyla birlikte Türk siyaseti için yeni bir fırsat doğdu. Dış dinamiklerin baskısıyla bir araya gelmiş yapay bir oluşum olan Altılı Masa, birbirine hiç...

Altılı Masa denilen siyasi ucubenin dağılmasıyla birlikte Türk siyaseti için yeni bir fırsat doğdu. Dış dinamiklerin baskısıyla bir araya gelmiş yapay bir oluşum olan Altılı Masa, birbirine hiç benzemeyen, hatta düşman olan kişilerden oluşuyordu.
Hepsinin ortak özelliği "Erdoğan nefreti" gibi görünse de bunların asıl amacı "Türkiye'yi girdiği bağımsız ve özgün yoldan çıkarmak"tı. Çünkü Türkiye'nin egemenliğini sonuna kadar kullanıyor olması, küresel odakların canını sıkıyor. Bu durum, Türkiye'nin Ukrayna'daki savaşta aldığı tutumla birlikte daha da belirgin hale geldi.

ZATEN GAYRİMEŞRUYDU
Batılı odakların deyimiyle Türkiye'de "rejim değişikliği" şarttı. Yerine ne geleceğinin ise hiç önemi yoktu. Hesaplarına göre iktidarın oyları bu Altılı Masa'ya gidecek ve Türkiye yolundan çıkacaktı. Ancak olaylar planladıkları gibi gelişmedi.
Erdoğan'ın oyları düşmediği gibi artmaya başladı ve Altılı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar