Erdoğan, Macron’dan “biri” diye söz etti ve Cezayir’i hatırlattı

Dünya sahnesinde sergilenen tiyatro oyununda Suriye'nin bombalanması tabii ki ilgi çekti... Ama aradan geçen günlerin sonunda, bu bombalamanın da ciddi bir şey olmadığı ve oyunun bir parçası olduğu anlaşıldı....

Dünya sahnesinde sergilenen tiyatro oyununda Suriye'nin bombalanması tabii ki ilgi çekti... Ama aradan geçen günlerin sonunda, bu bombalamanın da ciddi bir şey olmadığı ve oyunun bir parçası olduğu anlaşıldı. Amerika, İngiltere ve Fransa tarafından atılan füzelerin hedefi olan binalara bakınca, bunların terk edilmiş yıkıntılar olduğunu görüyorsunuz. Çünkü bu binalar zaten geçen yıl İsrail jetleri tarafından bombalanmış... Sonuçta Esad bugün dünden daha güçlü görünüyor.

Trump ve Comey
Aslında Washington'da sahnelenen oyun daha ilgi çekici. Mesela eski FBI Başkanı James Comey'in kitabında Başkan Trump'ın "Ahlaken Cumhurbaşkanı olmaya ehil değil. Kadınları birer et parçası olarak görüyor" diye yazması, çok ciddi bir olay. Şimdi Rusya'ya yönelik ambargolara imza atan Trump, 2013'te Moskova ziyaretinde fahişeler tarafından ağırlanmış.

?Macron ve Peskov
Bizi doğrudan ilgilendiren olay ise, Fransız Devlet Başkanı Macron'un Türkiye'ye ilişkin sözlerinin Kremlin tarafından yalanlanmasıydı. Fransa'nın ABD ve İngiltere ile birlikte Suriye'yi füzelerle vurarak Türkiye'yi Rusya'dan ayırdığını savunan Macron'un bu sözlerine karşı Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Suriye'ye yönelik saldırı Rusya ve Türkiye'yi birbirinden ayırmadı" dedi ve şöyle konuştu:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar