FETÖ’nün bir ABD projesi olduğunu unutmayalım

Genel olarak Amerika'daki Rıza Zarrab davasının bir FETÖ organizasyonu olduğuna inanmaktayız... Nitekim Cumhurbaşkanı Erdoğan da AK Parti Grup Toplantısı'ndaki konuşmasında Amerika Birleşik Devletleri'ne tepkisini duyururken...

Genel olarak Amerika'daki Rıza Zarrab davasının bir FETÖ organizasyonu olduğuna inanmaktayız... Nitekim Cumhurbaşkanı Erdoğan da AK Parti Grup Toplantısı'ndaki konuşmasında Amerika Birleşik Devletleri'ne tepkisini duyururken olayın merkezinde FETÖ'nün bulunduğunu şu sözlerle seslendirdi:

?FETÖ tezgâhı
"- 17-25 Aralık'ta ülkemize tarihin en büyük tuzaklarından biri kuruldu. Bu tuzak başarısız olunca aynı tezgâhı götürdüler Amerika'da kurdular. Birileri hâlâ FETÖ'nün ağzı ile itham etmeyi sürdürüyorsa sebebi onlara verilen rolü oynamaktır."

FETÖ dinlemeleri
Halkbank'a yönelik suçlamalarda FETÖ'nün illegal dinlemelerinin montajlanmış halinin kullanıldığını düşünmekteyiz. Çünkü ABD'de savcılığın hazırladığı dava dosyasında 17-25 Aralık'ta FETÖ'cü savcıların hazırladığı iddianamenin kopyası kullanılıyor. Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın avukatı Cathy Fleming tarafından yargılama dosyasına sunulan belge de, T.C. vatandaşlarının birbirleri arasında yaptıkları 3 bin iletişim kaydının da dava dosyasında bulunduğunu kanıtlamakta.

FETÖ ve ABD
Bu noktada acaba Türkiye'yi hedef alan her yasadışı dinlemenin, her darbe girişiminin ve her düşmanca eylemin sadece FETÖ tarafından tezgâhlandığına inanmak hatasına mı düşüyoruz? Acaba neden Zarrab davasındaki dosyalarda yer alan dinlemelerin büyük bölümünün bizzat ABD ve bu ülkenin ajanları tarafından yapıldığı ihtimalini dikkate almıyoruz? ABD'nin diğer bir müttefiki olan Almanya'nın Başbakanı Merkel'in toplantılarının da CIA tarafından dinlendiği açığa çıkmamış mıydı?

ABD projesi
Yani FETÖ bütün bu olaylarda, 17-25 Aralık'ta, Gezi kalkışmasında ve nihayet 15 Temmuz darbe girişiminde mutlaka önemli rol oynadı... Ama sonuçta FETÖ'nün kendisi bir ABD projesi değil midir? Darbe girişiminde rol alan FETÖ'cü subaylar NATO subayı değil midir? Ve ABD'nin istihbarat örgütlerinin FETÖ imamlarına muhtaç olacak kadar aciz olması ihtimali var mıdır? Kısacası dinlemelerin çoğunun ABD yapımı olması ihtimalini yok saymayalım. İmamlardan çok ajanların oynadığı rolü görmezden gelmeyelim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 549 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 573 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 655 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.880 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 529 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar