AK Parti-MHP işbirliği dönemi kapanıyor mu?

Dün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan partisinin Meclis grubunda konuşurken Washington’dan Twitter’a girenler, ‘Erdoğan’ hashtaginin ABD’nin başkentinde zirveye oturduğunu gördüler.Normal bir durumdu.Neden derseniz, 3...

Dün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan partisinin Meclis grubunda konuşurken Washington’dan Twitter’a girenler, ‘Erdoğan’ hashtaginin ABD’nin başkentinde zirveye oturduğunu gördüler.

Normal bir durumdu.

Neden derseniz, 3 haftadır Cemal Kaşıkçı cinayeti dünya gündeminin bir numaralı gündem maddesi haline gelmiş, bu vahşi suikast ile ilgili bütün bilgilerin kaynak adresi olan Türkiye’nin Cumhurbaşkanı’nın ne diyeceğine herkes dikkat kesilmişti.

Erdoğan, 28 Eylül’den itibaren başlayan cinayet planının bütün trafiğini tek tek anlattıktan sonra, 2 Ekim’den itibaren dolaşıma giren haberlerin büyük bölümünü teyit etti.

Konuşmanın ilgili bölümünün en önemli mesajı, ismini vermediği ama aslında herkesin baş sorumlu olarak gördüğü Veliaht Prens Muhammed Bin Salman ile 3 haftada iki kere görüştüğü Kral Suud Bin Abdülaziz’i farklı yerlere konumlandırması oldu.

Erdoğan Kral’ın ismini birkaç kere, ‘Hâdimü’l-Haremeyni’ş-Şerifeyn’ iltifatıyla zikrederken, “Cinayeti işleyenler kimden emir alarak geldiler” sorusuyla bütün kuşku bulutlarının genç Prens üzerinde toplandığını ima etmiş oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yabancı öğrenciler Türkiye’ye neden bu kadar çok ilgi gösteriyor? 16 Temmuz 2022 | 260 Okunma 1071, 1453, 1915, 15 Temmuz 2016 15 Temmuz 2022 | 179 Okunma Aşkınan tatil yapan yorulmaz 13 Temmuz 2022 | 390 Okunma Nebevi liderlik ve Hz. Muhammed (s.a.v.) 09 Temmuz 2022 | 114 Okunma ​Madencilikte daha büyük hedeflere doğru 02 Temmuz 2022 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar