100 milyar dolarlık paket kulağa hoş geliyor ama…

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda liderler konuşurken, yayın servisini yapanların başarılı bir ‘reji’ çalışması yürüttüğünü gördük.Kürsüde konuşanlar hangi...

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda liderler konuşurken, yayın servisini yapanların başarılı bir ‘reji’ çalışması yürüttüğünü gördük.

Kürsüde konuşanlar hangi ülkeden bahsediyorsa, dinleyici koltuklarında oturan o ülkenin temsilcileri ‘resim masası’ tarafından saniyeler içinde ekrana getirildi.

Önceki gün TSİ ile akşamüstüne denk gelen bölümünde ABD Başkanı Trump ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarını izlerken, konuşulanlar kadar dinleyenlerin tepkilerini gözlemlemek de hayli ilgi çekici oldu.

BM kürsüsünde Ak Parti Meclis grubuna hitap eder gibi güçlü bir ses tonuyla hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyanın neresinde ne tür bir haksızlık varsa, neredeyse hepsini birden gündeme taşıdı.

Konuşma sürerken, salondaki İsrail heyetinin reflekslerini birkaç kere izleme imkanı oldu.

Erdoğan, haritayı gösterip “İsrail’in sınırları neresidir” diye sorduğunda, İsrail’i temsilen orada bulunan üç kişiden ikisi ‘istifini bozmadan’ dinlemeye devam ederken, bir tanesi, “bu anlattıklarının bizimle ne alakası var” der gibi ‘hayret’ ifadesi takınırken yakalandı kameraya.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yabancı öğrenciler Türkiye’ye neden bu kadar çok ilgi gösteriyor? 16 Temmuz 2022 | 260 Okunma 1071, 1453, 1915, 15 Temmuz 2016 15 Temmuz 2022 | 179 Okunma Aşkınan tatil yapan yorulmaz 13 Temmuz 2022 | 390 Okunma Nebevi liderlik ve Hz. Muhammed (s.a.v.) 09 Temmuz 2022 | 114 Okunma ​Madencilikte daha büyük hedeflere doğru 02 Temmuz 2022 | 175 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar