Terörün gizli ortakları…

Yeni yılın ilk saatlerinde Ortaköy’deki Reina adlı mekanda yaşanan terör saldırısı 39 insanımızın hayatına mal oldu. Yine yüreğimiz dağlandı. Allah rahmet eylesin. Teröristler, ister DAEŞ, ister...

Yeni yılın ilk saatlerinde Ortaköy’deki Reina adlı mekanda yaşanan terör saldırısı 39 insanımızın hayatına mal oldu. Yine yüreğimiz dağlandı. Allah rahmet eylesin. Teröristler, ister DAEŞ, ister PKK veya bir başkası olsun, insanlıktan nasiplerini almamış canavarlardır. Masum insanları öldürmekten zevk alacak, bunun bir davaya bağlayacak kadar hastalıklıdırlar. Oysa masum insanları öldürerek hiçbir amaca ulaşılamaz. Tarihte, Hitler dahil, büyükten küçüğe, şiddete başvurmuş ama başarılı olmuş hiçbir kimse veya hiçbir grup yoktur.

Yeni yıl gecesi yapılan saldırı da amacına ulaşamayacak. Evet bizi çok üzecek, kahredecek ama teröristlerin ve onların ipini tutanların hevesleri kursaklarında kalacak.

Bunu sağlayacak olan tabii ki devletimizin güvenlik güçleri ve istihbaratı yanında, vatandaşlarımız arasındaki muhabbet ve birlik duygusudur. Adaleti sağlayacak, vatandaşlarına eşit ve onurlu şekilde davranacak bir devletleri olmadığı için Suriye kardeş kavgasına tutuştu ve memleketleri ne hale geldi. Suriye’den ders çıkarmak çok önemli. Birbirimize sahip çıkmalı, provokasyonlara yenik düşmemeliyiz. Aslında bu saldırı Suriye’de barış ümidinin Türkiye sayesinde belirmesine de bir cevap. Çünkü Suriye içsavaşının uzun yıllar sürmesi, Türkiye’ye (veya ihtiyaca göre neresi lazım gelirse oraya) sirayet etmesi gerekiyordu. Böylelikle tüm Ortadoğu DEAŞ denen istihbarat kurgusu olduğu çok açık bir örgütle dizayn edilecekti. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar