Takkeler de maskeler de düştü...

Biliyorsunuz, bakanlarımızın soydaşlarımızla buluşmalarına faşizan uygulamalarla izin vermeyen, Türkiye kökenli AB vatandaşlarına polis ve köpeklerle saldıran Avrupa ülkeleri çok alıngan...

Biliyorsunuz, bakanlarımızın soydaşlarımızla buluşmalarına faşizan uygulamalarla izin vermeyen, Türkiye kökenli AB vatandaşlarına polis ve köpeklerle saldıran Avrupa ülkeleri çok alıngan çıkmışlardı. Söz konusu hayır kampanyası olunca veya terör örgütleri faaliyetlerine karşı çok hoşgörülü olan Avrupalı devletler, evet kampanyası yapanlara dönük kabul edilemez davranışların Nazi zihniyetini çağrıştırdığını duyduklarında çok öfkelendiler.

Oysa yıllardır Avrupa’da sistematik olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında diktatör kampanyası yürütülüyor. Bunun için ciddi bir fon ayrılmış durumda. Hitler bıyığıyla resmedilen, türlü yalan dolan haberle hedef haline getirilen kişi 11 seçim kazanmış bir siyasi lider. Egemen, demokratik ve AB adayı bir ülkenin Cumhurbaşkanı.

Mesele Erdoğan’ın şahsı da değil. Zaten onun şahsında Yeni Türkiye karşısındaki hoşnutsuzluk sergileniyor. Terör örgütleri “diktatörlük” söylemi üzerinden meşrulaştırılmaya çalışılıyor.İçeride de “Hayır” kampanyasının öncüleri “Evet” çıkması durumunda Türkiye’de diktatörlük olduğununun tescilleneceğini, bu durumda terör örgütlerinin “özgürlük mücadelesi veren meşru yapılar” haline geleceğini, bu durumda da Türkiye’ye BM’nin müdahalesinin söz konusu olacağını ifade ederek kareyi tamamlıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar