Suikast mı çağırıyorsunuz?

Belli ki İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u hedef seçmişler. Bu kirli iş için CHP İstanbul İl Başkanı, lojistik destek için ise İBB uygun görülmüş. Durmadan belaltı şekilde Altun ve...

Belli ki İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u hedef seçmişler. Bu kirli iş için CHP İstanbul İl Başkanı, lojistik destek için ise İBB uygun görülmüş. Durmadan belaltı şekilde Altun ve ailesi hedef alınıyor. Bir şey elde edemedikçe seviyeyi daha da düşürüyor, işi röntgenciliğe, hatta Allah muhafaza hedef göstermeye vardırıyorlar.

***

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’ın yanına iki partili alarak Altun’un evini fotoğraflarken yakalanması sonrasında, evinde eşi olmadığı halde çocuklarıyla yalnız bulunan Fatmanur Altun şöyle diyordu:

***

“Ben bir anneyim. Her anne gibi çocuklarımın ve ailemin güvende olduğunu hissederek yaşamak istiyorum. Evimin ve ailemin mahremine girerek, çocuklarımın en temel güven duygusunu paramparça ederek ne elde edeceksiniz? Elde ettiklerinizin hayrını görecek misiniz? Tarifsiz üzgünüm.”

***
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar