Seçmen hata yapmaz, biz kendimize bakalım...

AK Parti olarak hata yapmasaydık, şüphesiz bu seçimleri kaybetmezdik. AK Parti öncelikle bu konunun üzerine eğilecektir. Sosyal medyaya bakarak “AK Parti’nin yenilgiyi üzerine almadığını” ifade edenler oluyor. Dün...

AK Parti olarak hata yapmasaydık, şüphesiz bu seçimleri kaybetmezdik. AK Parti öncelikle bu konunun üzerine eğilecektir. Sosyal medyaya bakarak “AK Parti’nin yenilgiyi üzerine almadığını” ifade edenler oluyor. Dün bir bugün iki. Bu ne acelecilik! O platform değerlidir, ama herhalde partiyi temsil edemez. Bu konuda vatandaşlarımız müsterih olsunlar.

***

Hep söyledim, 31 Mart’ta sandığa darbe yapılmak istendi. Bunun önlenmiş olması İstanbul’u kimin kazandığından daha önemlidir. Gerçek seçim 31 Mart’ta olmuştu. Eğer oyların tamamı yeniden sayılsaydı, Binali Yıldırım seçimi kazanacaktı. Bu çok net.

***

Bu nedenle seçimi tekrar ettirmek asla bir hata değildi. Bu demokratik bir prensip meselesidir. Sandığı ayakoyunlarına teslim ederseniz size bu ülkeyi bir daha yönettirmezler. Bu eleştirileri çok saçma buluyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar