Say say bitmiyor...  

ABD, geçen gün itibarıyla Türkiye ile vize konusunda normale dönüldüğünü, ilişkilerin düzeldiğini ifade eden bir açıklama yayımladı. Böylelikle ABD’nin kendi kendine...

ABD, geçen gün itibarıyla Türkiye ile vize konusunda normale dönüldüğünü, ilişkilerin düzeldiğini ifade eden bir açıklama yayımladı. Böylelikle ABD’nin kendi kendine çıkardığı kriz, yine ABD’nin geri adım atmasıyla sonuçlandı. Türkiye’deki yargı süreçleriyle ilgili teminat verildiği ifade edildiyse de, Türkiye bunu jet hızıyla reddetti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Afrika ziyaretinden dönüş yolunda gazetecilere şöyle diyordu: “Siyasi bağımsızlık, ekonomik ve teknolojik açıdan desteklenmedikçe kâğıt üzerinde kalmaya mahkûmdur. Şayet Türkiye bugün bağımsızlığından zerre kadar taviz vermiyorsa, bu başarıları sayesindedir. 

Son dönemlerde vize krizinin aşılmasından tutun, Katar krizi, Kuzey Irak’taki gayrimeşru referandum, S400 füze sistemlerinin alımı, Sevakin Adası’nın Türkiye’ye tahsisi ve tabii ki ABD’nin Kudüs kararında yalnız bırakılması gibi o kadar önemli hadise yaşandı ki, say say bitmiyor. 

Bunların hepsi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yukarıdaki cümle

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 259 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 277 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 491 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.992 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar