Müsterih olun...

Yarın önemli bir seçimi yerine getireceğiz. Sonuçlar şimdiden hayırlı olsun. Milletin terazisi yanılmaz. Demokratik bir seçimin kaybedeni de olmaz diye düşünürüm. Bağımsız seçimler yapabilmek ve...

Yarın önemli bir seçimi yerine getireceğiz. Sonuçlar şimdiden hayırlı olsun. Milletin terazisi yanılmaz. Demokratik bir seçimin kaybedeni de olmaz diye düşünürüm. Bağımsız seçimler yapabilmek ve kendi kendini yönetebilmek beşeri planda büyük bir nimettir.

***

31 Mart seçimlerinde organize biçimde hırsızlık yapmış olmaları, sandığa darbe manasını taşıyordu. Eğer bu müdahaleyi yiyip yutsaydık, bundan sonra ülkeyi yönetmek çok zor hale gelirdi.

***

Bu nedenle, YSK’nın iptal kararı “Üzerimde ameliyata izin vermem” mesajını dünyaya vermiştir. Bu, İstanbul’u kimin kazandığından daha önemli temel bir meseleydi. YSK keşke yeniden sayım kararı verseydi de, İstanbullular bu sıcakta bir daha yorulmasa ve Binali Bey’in hakkı ilk seçimde iade edilseydi.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar