Murat Sancak neden hedef oldu?

Star Medya Grubu Başkanı Murat Sancak'a yapılan linç operasyonunu ibretle izliyoruz. Aracına 22 kurşun sıkılmış bir medya yöneticisi, bırakın en temel insani ölçülerle verilmesi gereken desteği, adeta...

Star Medya Grubu Başkanı Murat Sancak'a yapılan linç operasyonunu ibretle izliyoruz. Aracına 22 kurşun sıkılmış bir medya yöneticisi, bırakın en temel insani ölçülerle verilmesi gereken desteği, adeta ölmediği, korkup geri adım atmadığı veya olay istendiği gibi kapatılamadığı için bir itibarsızlaştırma operasyonuna maruz kalıyor.

Yandaş medya diye yaftalanan, ama benim milli ve yerli medya dediğim kesimler, Ahmet Hakan ve Hürriyet'e yapılan saldırıyı amasız kınadı. Ben de çıktığım her ekranda bu saldırıları kınadım. Bu en temel görev yapılmamış olsaydı dahi, en azından Ahmet Hakan'ın kendi kendisini dövdürdüğünü, Hürriyet'in camlarının Aydın Doğan'ın kumar borcu yüzünden kırıldığını kimse söylemedi, bu kadar alçalmak kimsenin aklına gelmedi.

Star gazetesi, saldırıdan 56 gün sonra, soruşturmanın iç yüzüne dair önemli bir manşetle çıktı dün. Saldırının asıl failini paralelci polisler adi bir gasp çetesi kapsamında gözaltına alarak soruşturmadan kaçırıyor, suç ölü bir çete üyesine yıkılıyordu. Böylelikle asıl failler ve arkasındaki azmettiriciler saklanıyor, bu arada 22 kurşunu Sancak'ın kendi kendisine sıktırdığı, aslında o an arabada olmadığı ve son olarak da saldırının kumar borcu yüzünden yapıldığı gibi iddialar malum medyada işleniyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 259 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 278 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 491 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.992 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar