Milli ve yerli olmak neden küfür gibi geldi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen pazar İstanbul Yenikapı'da düzenlenen barış mitinginde sarf ettiği sözler yine tartışma yarattı.Millilik ve yerlilik kavramları anında sosyal medyada gündem oldu....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen pazar İstanbul Yenikapı'da düzenlenen barış mitinginde sarf ettiği sözler yine tartışma yarattı.

Millilik ve yerlilik kavramları anında sosyal medyada gündem oldu. Bu kavramları epeydir ben de yazılarımda kullanıyorum. Çünkü yaşadığımız dönemin kritik bir özelliğine denk geliyor.
Eğer sağlıklı bir entelektüel dünyamız olsaydı, günümüzü, kimliğimizi ve değişim dinamiklerini doğru anlamak, onları derinleştirmek için de çok faydalı olurdu bu tartışmalar.

Sayın Erdoğan'ın ağzının içine bakarak yeni yeni linç kampanyaları düzenlemek için hazır kıta bekleyen hastalıklı ve profesyonel kitle var. Bunların çoğu medya, STK ve aslında sivil olmayan vesayet aparatçıklarında istihdam edilmiş halde. Düşünsenize, Sayın Erdoğan Dağlıca saldırısı günü çıktığı programda o sözleri sarf ettikten birkaç dakika sonra Hürriyet'in internet sitesinde çoktan çarpıtılmış haliyle yayına girmişti bile.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar