Meydanlardan inmeyeceğiz…

15 Temmuz gecesi demokrasimiz alçakça, üst aklın kontrolündeki hainler tarafından saldırıya uğradı. Bu alçakça saldırı Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip...

15 Temmuz gecesi demokrasimiz alçakça, üst aklın kontrolündeki hainler tarafından saldırıya uğradı. Bu alçakça saldırı Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile milletimizin meydanlara, sokaklara akmasıyla püskürtüldü.

Marmaris’te bulunan Cumhurbaşkanımızı öldürmeye çalıştılar. Ancak Allah’ın izni ile bu alçak saldırı boşa çıktı. Milletimizin iradesinin tecelli ettiği TBMM, içinde vekillerin bulunduğu toplantı sırasında yedi kez havadan vuruldu. Genelkurmayımız, MİT ve Özel Kuvvetler komutanlığımız gibi çok önemli kurumlarımız hedef alındı. 
Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız, “sokaklara inin” dendiği anda, milletimiz meydanlara, sokaklara aktı. 
Gençler sokaktaydı, kadınlar, yaşlılar, hastalar, çocuklar meydandaydı. 
Bir genç şöyle bağırıyordu: “Bu her şeyden önce benim irademe saldırıdır.” 
Sayın Cumhurbaşkanı’nın duruşu, tarihi bir duruştur ve millet Başkomutandan aldığı emirle, düzenli bir ordu gibi sahaya inmiş, darbeyi püskürtmüştür. 
Ben benzer olaylarda tankların önünde duranlar gördüm ama, tanklara doğru, kurşunlara, ölüme doğru koşan bir millet görmedim.

Bu millet ne kadar asil, ne kadar yüce bir millettir? Allah milletimizden razı olsun. 
Allah şehitlerimizden razı olsun, mekânları cennet olsun. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. 
Bunlar ne askerdir, ne başka bir şey. Bunlar teröristtir. Asla ve asla bu çapulcularla, milletinin yanında yer alan TSK birbirine karıştırılmamalıdır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 259 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 278 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 491 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.992 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar