Külliye Bakırköy’deki güvenli eve benzemez...

Dün Sözcü’ye konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Halktan koptu, saraya çekildi” demiş, gazete de bu sözü...

Dün Sözcü’ye konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Halktan koptu, saraya çekildi” demiş, gazete de bu sözü manşet yapmış. 

Erdoğan İstanbul’dan Ankara’ya geldiğinde Keçirören’de mütavazı bir evde kalıyormuş, “Ben halk adamıyım halk gibi yaşayacağım” diyormuş. Şimdi ise Türkiye’nin gerçeklerinden ve halktan kopmuş ve saraya çekilmiş. (Bunu ülkeyi yönetirken kendilerine daha şimdiden 10 tur bindirmiş bir kişi için söylüyor.) 

Bu ciddiye alınacak bir itham değil tabii. Sadece Sayın Erdoğan’ı en güçlü olduğu yerden, halkla ilişkisinden vurmaya çalışmak herhalde ancak Kılıçaroğlu’nun yapabileceği bir hata olurdu. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek az. Çünkü bu iddiayı CHP’li seçmenlerin bile tebessümle karşılayacağını düşünüyorum. Haksız her iddia da sadece ithamda bulunanı zayıf düşürür. 

Bu mantığa göre, Külliye’den önce hizmet veren Çankaya Köşkü de bir halktan kopma mekanıydı o zaman ve

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar