Kübra’nın ailesi de sizi unutmadı Kılıçdaroğlu...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün düzenlenen Dünya Ombudsmanlık Günü'nde, hayatımızı işgal etmeye çalışan terör, cinayet, dezenformasyon ve riyalar hakkında önemli mesajlar verdi.Onlara birazdan...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün düzenlenen Dünya Ombudsmanlık Günü'nde, hayatımızı işgal etmeye çalışan terör, cinayet, dezenformasyon ve riyalar hakkında önemli mesajlar verdi.
Onlara birazdan geçeceğim...

Gerek Cumhurbaşkanı, gerekse Başbakan'ın yaptığı bu tür açıklamalar sonrasında düşündüğüm, hissettiğim aynı şey oluyor. Terörün ve insan öldürmenin, barışı bozmanın, iftira atmanın kötü bir şey olduğunu açıklamak zorunda bırakan sözde muhalefet partileri, medya ve STK'lara yazıklar olsun.

Açılan teröre destek soruşturmasına isyan eden Doğan Medya anormalin normalleşmesine büyük katkıda bulunmuştur.
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın başına silahını dayayan DHKP-C'li teröristlerin sosyal medyaya gönderdiği fotoğrafı ilk sayfasına poster yapmıştır.

Dağlıca saldırısı günü, 16 şehidin acısını yansıtmak, teröre amasız duruş sergilemek yerine, Sayın Cumhurbaşkanı'nın sözlerini değil çarpıtmak, uydurarak “400 vekil verseydiniz Dağlıca olmazdı” diye yayın yapmıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 259 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 278 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 491 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.992 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar