Kilisliden Gezici olmaz Figen Kılıçdaroğlu..

CHP Genel Başkanı ve HDP Eşbaşkanı’nın salı günü grup konuşmaları sanki aynı elden çıkmış gibiydi… Lütfen bu iki şahsın konuşmalarını karşılaştırın;...

CHP Genel Başkanı ve HDP Eşbaşkanı’nın salı günü grup konuşmaları sanki aynı elden çıkmış gibiydi…

Lütfen bu iki şahsın konuşmalarını karşılaştırın; hayretle göreceksiniz ki, cümleler bile neredeyse aynı.
Şablon yalan ve tezviratlarla Kilisli vatandaşları tahrik edecek ne varsa söylediler. Türkiye DAEŞ’e yardım ediyordu, hastanelerde DAEŞ’li yaralılar tedavi edilirken, Kilisliler ortada kalıyordu. Bir tek DAEŞ’li etkisiz hale getirilmemişti.
CHP Genel Başkanı Kilislileri devlete değil, hükümete karşı çıkmaya davet ediyordu. Tabii HDP’li de aynı şeyleri tekrarladı; Türkiye DAEŞ’i vurmuyordu, onu koruyordu ve silah yardımı yapıyordu.

(O kadar rahat yalan söylüyorlar ki insan dehşete düşüyor. TSK’nın DAEŞ’e yaptığı son operasyonlarda 870 örgüt üyesi etkisiz hale getirildi. Sadece salı günü ise TSK, DAEŞ rampalarını, sığındıkları üç katlı binayı yerle bir etti ve 13 DAEŞ’li öldürüldü.)

Bunun yanında ortaklaştıkları diğer bir konu, 17/25 Aralık “yolsuzluk” susturucusu takılmış darbe girişimi ve onun devamı olan MİT TIR’larının durdurulmasına dair paralel örgüt argümanlarını canlandırma hamlesiydi.

Cumhuriyet “gazetesi”nin sponsorluğunda düzenlenen alternatif “23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı” resepsiyonundaki o aile fotoğrafını da tabloya ekleyin.
“Yüzde 60’lık ittifakı” Kurtuluş Tayiz’in yazdığı gibi diriltmeye çalışıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 259 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 278 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 491 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.992 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar