Kılıçdaroğlu CHP’yi tasfiye mi ediyor?

Yerel seçimler, AK Parti’nin salı günü 60 adayını açıklaması ve diğer partilerin de kendi çalışmalarını hızlandırmasıyla gündemdeki yerini korudu. Umarım bu seçimler ortaya...

Yerel seçimler, AK Parti’nin salı günü 60 adayını açıklaması ve diğer partilerin de kendi çalışmalarını hızlandırmasıyla gündemdeki yerini korudu. Umarım bu seçimler ortaya koyduğu tabloyla daha farklı bir sürecin açılış şartlarını ortaya çıkarır. Çünkü siyasetin normalleşmesi ve güncellenmesi gerekiyor. 

AK Parti kendi başlattığı değişimin gerisinde kalmamak için çaba gösteren yine en diri siyasi aktör. MHP sorumlu siyaset anlayışıyla vatandaşın takdirini topluyor. Ancak geride kalanların durumu tam manasıyla bir felaket. 

Doksanlı yıllarda bile ortalama bir zeka, Türkiye’nin sosyolojisine, kurumlarına, şehir ve taşrasına, tabii ki dünyanın durumuna bakarak büyük bir değişim dalgasının geldiğini görürdü. Gerçi 28 Şubatçılar bunu gördü ve “önlem” almak istedi ama benim kast ettiğim tabii ki böyle bir çürüme değil. 

Muhafazakarların siyasi olarak kendilerini ifade etmeleri, ülke siyasetine katılmaları v

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar