Fitnelere karşı Ramazan panzehiri

Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun 16 Haziran'da AK Parti Meclis Grubu'na yaptığı konuşmanın tarihi olduğunu ve sadece AK Parti seçmenlerinin değil, ülkenin geleceğini...

Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun 16 Haziran'da AK Parti Meclis Grubu'na yaptığı konuşmanın tarihi olduğunu ve sadece AK Parti seçmenlerinin değil, ülkenin geleceğini düşünen tüm vatandaşlarımızın beklediği ilkeli, sorumlu, net duruşu sergilediğini dünkü yazımda da ifade etmiştim.

Sayın Davutoğlu, seçimin üç mesajını vererek başladı konuşmasına. 1) Halk iradesi tecelli etmiştir. 2) Millet Türkiye siyasetinin sorumluluğunu AK Parti'ye emanet etmiştir. 3) CHP'nin 37, MHP'nin 34 ve HDP'nin 55 ilde dışlandığı bir ortamda, AK Parti milli iradeyi layıkıyla temsil eden tek partidir. Bu durum demokrasimizin en güçlü teminatının AK Parti olduğunu bir kez daha teyit etmiştir.

New York Times'ından Guardian'ına, Doğan medyasından cemaat gazetelerine, AB'sinden muhalefet partilerine kadar seçime şaibe karışacağına, ülkede diktatörlük/otoriterlik yönetimi olduğuna dair algı operasyonu çökmüştür. Ancak AK Parti'nin tek başına iktidar olduğu noktada bu algı operasyonu devam edecek ve sokaklar hareketlendirilmeye çalışılacaktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 259 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 278 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 491 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.992 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar