Dünya bükemediği eli sıkmak zorunda kalacak…

Yaklaşık iki aydır İstanbul 2. Bölge adayı olarak diğer 87 kıymetli vekil adayımız ve teşkilatımızla birlikte sahada seçim çalışmaları yapıyoruz. Herhalde hayatımın en değerli...

Yaklaşık iki aydır İstanbul 2. Bölge adayı olarak diğer 87 kıymetli vekil adayımız ve teşkilatımızla birlikte sahada seçim çalışmaları yapıyoruz. Herhalde hayatımın en değerli tecrübelerini bu süreçte yaşıyorum. Özellikle teşkilatımızın gönüllü neferleri ile tanışmak, bu büyük aileye katılmak benim için büyük bir mutluluk oldu. AK Parti teşkilatı, ana kademe, Kadın ve Gençlik teşkilatı ile birlikte aslında seçmenin neredeyse kendisi olmuş. Dünyanın en büyük sivil toplum hareketinden bahsediyoruz. Arkasında en az kırk yıllık bir tecrübe olan, son 13 yılda ise sadece Türkiye'yi değil, bölgeyi değiştiren, mazlumlara ümit olan bir sivil hareketin içinde bulunmak büyük bir onur benim için. 

Bu hareket şiddetle ilişki kurmamış, sorunları siyasetle çözmenin aklını ve gücünü oluşturmuş, bu gücü de hükümet ve liderlerine aktararak ülkenin önünü açmış, adeta bir destan yazmış. Şu anda da, AK Parti teşkilatı, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve hükümetinin önderliğinde, sadece kendi partilerinin değil, tüm Türkiye'nin başarısı, huzuru ve ayağa kalkışı için çalışıyor. 
Teşkilatın içinde tedavisini yarıda bırakmış, yoğun bakımdaki hastasını komşusuna teslim etmiş, çocuklarını iki aydır görmemiş, günde üç dört saat uykuyla çalışan gönüllü insanları gördükçe, bu halk için ne yapılsa azdır diye düşünüyor insan. AK Parti'nin başarısının, güçlü liderlik, güçlü teşkilat ve güçlü halk desteğinden geldiğini bir kez daha, ama bu kez çok daha yakından teyit etme fırsatım oldu. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar