Darbecilere, vampirlere ve fitnecilere...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, pazartesi günü AK parti milletvekilleri ile yaptığı bir kısmı basına açık, bir kısmı kapalı konuşmasında birçok önemli konuya değindi. Ben bunlardan...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, pazartesi günü AK parti milletvekilleri ile yaptığı bir kısmı basına açık, bir kısmı kapalı konuşmasında birçok önemli konuya değindi. Ben bunlardan üçüne yakından bakmak istiyorum bugün.

Darbecilere...

“12 Ekim Ankara Garı saldırısı sırasında biz daha yaralılarımızı hastaneye yetiştirme, ölülerimizi kaldırma gayretindeyken, dönüp devlete “Katil devlet” diyen, Sayın Cumhurbaşkanı'na, bana 'Bu terörün sorumlusu sizlersiniz' diye hitap eden vicdansızlar varsa, şimdi Fransız aydınlarını, Fransız basınının gösterdiği tepkiden ders almak zorunda. Terörü yapanlardan çok Fransız hükümetine saldırdığını gördünüz mü? Bu gelişmelerden herkesin ders alması lazım.”

Evet, maalesef bir tür “siyasetçi, aydın ve gazeteci” açısından çok şanssız bir evreden geçiyoruz.
Çünkü onlar gerçekten aydın, gerçekten siyasetçi ve gerçekten gazeteci değiller. Meşru Cumhurbaşkanı ve hükümeti ellerine ne geçerse kullanarak yıkmaya çalışan darbeci bir güruhturlar.
Vatandaşlar bunu gördü, derslerini verdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar