Cumhuriyet Hollanda Partisi CHP...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve orada yaşayan soydaşlarımızın yaşadığı krizde yeni bir skandal ortaya çıktı. Rotterdam kenti Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb, o gece özel...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve orada yaşayan soydaşlarımızın yaşadığı krizde yeni bir skandal ortaya çıktı. Rotterdam kenti Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb, o gece özel kuvvetler polisine ateş açma yetkisi verdiğini ifade etti.

Bakan Kaya’yı sınır dışı etmeye, makam aracından indirmeye çalışan, Türklerin üzerine polis ve köpekleri salan zihniyet, bununla da yetinmeyip, Bakan ve ekibi üzerine neredeyse ateş açacakmış; itiraf edilen korkunç gerçek bu!

“O gece olay yerine Türk Bakan’ın korumalarına karşı özel tim gönderdik. Korumaların ‘teslim ol’ uyarısına karşı gelip ellerini kemerlerine doğru götürmeleri durumunda özel time ateş etme emri verilmişti.”

Aboutaleb’in sözleri bu kadar net…

Bir kere “teslim olmak” da ne demek? Bu kişiler terörist mi? Bir kadın Bakan ve ekibi Türklerle toplantı yapmaya gitmiş, engellenmiş, konsolosluğa ulaşmaya çalışıyor. Arabasında beklemek zorunda kalıyor. Bu nasıl bir zihniyettir? Bu düşmanlık nereden geliyor?

Nitekim Belediye Başkanı’na “Bir Bakan gelmiş. Orada ne olabilirdi ki?” diye soruyorlar. Yanıt, skandalı daha da derinleştiriyor: “Bakan’ın yanında 12 geniş omuzlu adam vardı. Bunların silahlı olup olmadığını bilmiyorduk. Ateş edebilirlerdi.”

Yani neredeyse Aile Bakanı Kaya ve ekibini kurşun yağmuruna tutacaklarmış. İyi ki 12 Geniş Omuzlu Adam’dan birisi kazara elini kemerine götürmemiş. Allah korumuş…

Hollanda hükümeti ya yönettiği ülkeye hâkim değil ya da Türkiye’ye dönük tahammülsüzlük o kadar haddini aşmış ki, artık kontrol edilemiyor.

Gelelim Cumhuriyet Hollanda Partisi, CHP’ye…

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 259 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 277 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 491 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.992 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar