Cumhur İttifakı’nın ruhu...

24 Haziran’ı, seçimlerden bir seçim değil de bir milat olarak ayrıştıran pek çok şey sıralanabilir. Ama herhalde herkesin aklına önce 15 Temmuz alçak darbe ve işgal girişimi geliyordur ki, bu tamamen...

24 Haziran’ı, seçimlerden bir seçim değil de bir milat olarak ayrıştıran pek çok şey sıralanabilir. Ama herhalde herkesin aklına önce 15 Temmuz alçak darbe ve işgal girişimi geliyordur ki, bu tamamen doğru bir başlangıç noktası olacaktır. 

Bu karanlık günde, dünya tarihinde ilk kez, devletin içine 40 yıllık bir kriptolaşmayla bu denli sızan FETÖ’nün ülkeyi mandalaştırmak üzere gerçekleşen ihanetiyle karşı karşıya kaldık. Ve yine tarihte ilk kez, bir millet lideri ile bu işgale geçit vermedi. 

Bu tarihten kırk gün gibi kısa bir süre sonra, ordumuz, ÖSO ile birlikte ülkenin ve bölgenin kaderini derinden etkileyecek Fırat Kalkanı harekatını başarıyla gerçekleştirerek, DEAŞ tehdidini sınırlarından uzaklaştıdı. Bu, ne idüğü belirsiz örgüte karşı indirilmiş en ağır darbe oldu. Özellikle sınır şehirlerimiz ve ülkenin tamamı bu yönden de güvenlik altına alındı. 170 binden fazla Suriyeli evlerine güven içinde dönebildi. 

Ardından, herkesin ciddi sorunları olduğu

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar