Başaramayacaksınız, bu millete diz çöktüremeyeceksiniz...

Saldırıyı ilk duyduğumda Cumhurbaşkanımızın bu sözleri kulağımda çınladı ve sosyal medyada hemen bunu paylaştım. Çünkü hislerimizi mükemmel şekilde izah ediyordu....

Saldırıyı ilk duyduğumda Cumhurbaşkanımızın bu sözleri kulağımda çınladı ve sosyal medyada hemen bunu paylaştım. Çünkü hislerimizi mükemmel şekilde izah ediyordu. Başaramayacaklardı.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına teselli, gazilerimize de acil şifa diliyorum.

İlk bulgulara göre, hain saldırının faili PKK olarak gözüküyor. Mümkün olan en fazla kaybı verebilmek için maç çıkışını hedefleyen bir kötücüllük söz konusu. Ancak bugünkü fail PKK da olsa, FETÖ, DEAŞ ve DHKP-C gibi örgütlerin işbirliği içinde üst aklın maşası olarak Türkiye’ye saldırdıkları apaçık ortada.

Vatandaşımız müsterih olsun; terör örgütleri can çekiştiği için son hamlelerini yapıyorlar.

Bu terör örgütleri üzerinden Türkiye’ye açılmış bir savaş ve bizler millet olarak bir İkinci Kurtuluş Savaşı vermekteyiz. 15 Temmuz gazilerinden birisi, “Bana şehitlik nasip olmadı. Ama olsaydı benim eşime, çocuğuma devletim bakardı. Ama vatan olmazsa, ben yaşasam ne faydası var ki?” diye açıklıyordu duygularını.

Hep söylüyorum; şehit veya gazi olamadığına hayıflanan bir aziz milletimiz var. İşte bu asaleti anlamayan, anlayamayan çürümüş, karanlık zihinler, umutsuzca ülkemize saldırmaya devam ediyorlar. Bu nedenle, nasıl bir dirençle karşı karşıya olduklarının farkında değiller. Allah, Babil Kulesi’ni inşa edenlere yaptığı gibi, onların zihnini, dillerini karıştırmaya devam ediyor.

Kürt vatandaşlarımız, PKK ve onun ardından sürüklenen HDP’nin, kendileriyle ilgili hiçbir dertlerinin, ilgilerinin, amaçlarının olmadığını, akıtabilecekleri Türk/Kürt gençlerinin kanını üst akla pazarlayarak tamamen emperyalistlerin maşası haline geldiğini gördü. Kürt ve Kürtçe inkârını baldıran zehri içerek eski devlet aklından söküp atan, bu manada Kürt sorununu bitiren Erdoğan’a karşı açtıkları savaşın anlamsızlığını hep teyit ettiler. Allah razı olsun.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 259 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 277 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 491 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.992 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar