ABD’deki hububat fiyatları ve CHP…

Fırat Kalkanı, İdlib ve Zeytin Dalı operasyonları ile Türkiye geleceğini kurtarmıştır. Bu siyaset üstü bir gerçekliktir. CHP gibi bu açık riski ortadan kaldırmak için atılan adımları reddeden...

Fırat Kalkanı, İdlib ve Zeytin Dalı operasyonları ile Türkiye geleceğini kurtarmıştır. Bu siyaset üstü bir gerçekliktir. CHP gibi bu açık riski ortadan kaldırmak için atılan adımları reddeden aktörlerin hesap vermesi gerekmiyor mu? Türkiye bu konuda net biçimde başarı kazandıktan sonra, olmayan son vagona atlamaya çalışmak milletin aklıyla alay etmek değil mi? 

CHP’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakarete varan eleştirilerinin çok değil yüzde onunu PKK’ya binlerce TIR ağır silah veren ABD’ye yapmaması, yine Washington’ın FETÖ’yü hâlâ barındırmasını siyasi söyleminde yer vermemesi ama bunun yerine, bir FETÖ tezgâhı olan MİT TIR’ları kumpasını sahiplenerek “Erdoğan Lahey’de yargılanacak” demesi öyle kolayca geçiştirilecek meselelerden değildir. 

Türkiye, söz konusu harekatların tartışmasız başarısıyla, DEAŞ ve PKK/YPG’nin yenilmez olduğu efsanesini çökertmiş, bu örgütler üzerinden emperyal dizayn oyununu bozmuştur. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar