Zarafet...

6 Aralık tarihindeki Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan AK Parti Genel Başkanı Erdoğan çok önemli bir açıklama yapmış, artık seçim kampanyalarında bayrak ve...

6 Aralık tarihindeki Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan AK Parti Genel Başkanı Erdoğan çok önemli bir açıklama yapmış, artık seçim kampanyalarında bayrak ve afiş kullanılmayacağını ifade etmişti. O ifadeler özetle şöyleydi: 

“AK Parti olarak seçim döneminden başlayarak gürültü ve görüntü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini terk ediyoruz. Sadece parti teşkilatlarının olduğu yerde ve seçim koordinasyon merkezlerinin olduğu yerde afiş bayraklar asılabilir. Hiçbir yerde görüntü kirliliğine müsaade edilmeyecek. Belirlenen saatler dışında otobüs dolaştırılmayacak. Böylece partilere ve adaylara çok ciddi maliyet getiren, şehirleri plastiğe ve kağıda boğan israf kaleminden kurtulmuş olacağız.” 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski tür kampanyaların kitle iletişim araçlarının sınırlı olduğu zamanlarda anlaşılır olabileceğini ama artık ilkel bir hal aldığını ifade ediyordu. 

Gerçekten de, seçim dönemlerinde beni en çok ra

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 259 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 277 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 491 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.991 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar