Dibin de dibini görmek...

Herhalde bir muhalefetin düşeceği en zavallı durum, ülke içindeki siyasi rekabetle başa çıkamayıp, ülkeye dönük düşmanca hamleler yapan mahfillerden medet umar duruma düşmektir. Aklınıza hemen...

Herhalde bir muhalefetin düşeceği en zavallı durum, ülke içindeki siyasi rekabetle başa çıkamayıp, ülkeye dönük düşmanca hamleler yapan mahfillerden medet umar duruma düşmektir. 

Aklınıza hemen CHP’nin geldiğinin farkındayım, haklısınız da… 

Ve tabii ki ana muhalefet kulvarını hak etmediği halde işgal eden bir siyasi enkazın aldığı pozisyon oldukça önemlidir. Türkiye’de milyonlarca oy alan bir parti ne olursa olsun belirli bir kesimin algısını yönetiyor/kullanıyor demektir. 

Ama CHP’nin dışında da, Türkiye’nin içinden geçtiği ve bence siyaset üstü parametrelere konu olması gereken kritik süreçleri doğru okumayan, okumak istemeyen kesimler mevcut. 

Kimin nasıl düşüneceğini ve davranacağını bizler tayin edecek değiliz. Öyle bir kibrimiz de yok. Ancak eleştirmek, yıkıcı tavırları önlemeye çalışmak da bizim hakkımız ve görevimiz. 

17/25 ne idiyse, 15 Temmuz da oydu ve ABD’deki Sarraf davası da aynısıdır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 259 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 277 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 491 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.992 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar