Ne çilekeş halkmışız biz…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin yerli SİHA’lar üzerinden herhalde hiçbir ülkede kolay kolay tanık olmayacağımız rahatlıkla sürdürdüğü karşı kampanyanın...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin yerli SİHA’lar üzerinden herhalde hiçbir ülkede kolay kolay tanık olmayacağımız rahatlıkla sürdürdüğü karşı kampanyanın tam ortasında, “Teörü, beş, bilemedin dört yılda çözerim” diye bir vaatte bulunmuş. 

Dursun Temel’e sormuş, “İki kere iki kaç eder?” diye, Temel de “Dört, hadi bilemedin beş eder” diye cevap vermiş ya, işte o hesap. 

Herhalde, eğer popülizmden kaçınılıcaksa, ilk olarak bu kadar acılı bir konudan başlamalı. Ama bu siyasi bir popülizm bile değil. Gayrıciddilik veya gayrıciddilik ambalajı ile süslenmiş daha vahim bir sapma. 

Terör örgütlerinin kentlerimizde yaptığı ve acı kayıplara neden olan saldırılar sonrasında hükümeti suçlayan açıklamalar artık vakayı adiyeden. Bu tavrın terör örgütlerine ne kadar cesaret verdiğini önemsemeyecek kadar da konunun yakıcılığına ilgisiz. 

'Bizim için YPG terör örgütü değildir. YPG kendi vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur” diyen de, he

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar