1 Kasım’ın kaybedeni HDP ve PKK…

Hani bizim çocukluğumuzda Voltran diye bir çizgi film vardı. Beş parçadan oluşan bağımsız robotlar, büyük bir düşmanla karşılaştıklarında Voltran'ı oluşturmak üzere yan yana...

Hani bizim çocukluğumuzda Voltran diye bir çizgi film vardı. Beş parçadan oluşan bağımsız robotlar, büyük bir düşmanla karşılaştıklarında Voltran'ı oluşturmak üzere yan yana geliyorlardı.
CHP, MHP, HDP, PKK ve FETÖ'nün öyle ayrı yapılar gibi durduğuna bakmayın.
Bunlar, ayrı yapılarmış sanılsa da, onları ortak bir paydada toplayan, millet iradesine karşı olmaları ve ortak bir “düşmana” karşı ittifak etmeleridir.

Millet iradesine karşı Voltranı kurmuşlar, 2013 yılından itibaren bütün numaralarını, büyük bir eşgüdümle sergilemişlerdir.
Bu Voltran'ın temellerinin 2011 yılının bahar aylarında, CHP ve MHP'ye düzenlenen kaset operasyonları ve 2009'da başlayan kitlesel KCK tutuklamaları sırasında atıldığını düşünüyorum.
Tarlalar üst akıl ve onun maşası FETÖ tarafından sürülmekteydi…

Amaç, Sayın Erdoğan ve AK Parti'de yoğunlaşan millet iradesini parçalamak, irticai bir karşı devrim yapmak olarak görülmeli.
Hani CHP ve MHP'yi anlayabilirsiniz. Bunlar bürokratik vesayet rejimine sırtını dayamış, varlığını millete değil, eski devlete borçlu olan yapılardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar