Kardeşlik Duası

Önce ayaklarıyla yürüyen, sonra ata binen, tekeri bulan, kağnıyı icat eden, lastiği, motoru, petrolü bulan arabaya binen, uçağı icat eden insan, bütün bu teknik değişimi yaparken iç dünyasında...

Önce ayaklarıyla yürüyen, sonra ata binen, tekeri bulan, kağnıyı icat eden, lastiği, motoru, petrolü bulan arabaya binen, uçağı icat eden insan, bütün bu teknik değişimi yaparken iç dünyasında taşıdığı iman ve inkârında değişim olmadı. Bugünün inkârcısı ile şeytanın inkârı ve mantığı arasında fark yok. Firavunun inkârı ve Musa aleyhhisselama karşı tavır ve taktiği ile bu günün inkârcısının bugünün Müslümanına karşı takındığı tavır ve taktik arasında farkı yok.

Sevgili Peygamberimize karşı direnenleri tanıtırken Rabbimiz:

“Bilgisizler: “Allah bizimle konuşsa veya bize bir ayet getirseydi ya” dediler. Onlardan öncekiler de işte böyle tıpkı onların dediği gibi demişti. Kalpleri birbirine benzedi. Kesinlikle inananlar için biz ayetleri apaçık gösterdik” (Bakara süresi ayet 2/118)

“Hayır! Onlar daha öncekilerin söyledikleri gibi söylediler.” (Mü’minun süresi ayet 23/ 81)

Bin dört yüz sene önce söylenen küfür sözlerin ve tavırların daha önce söylenenler olduğunu haber verir.

Bugün de aynı şeyler yapılıyor.

Türkiye’de bile uzantısı olan batılı bazı vakıflar, strateji merkezleri, İslâm âlemini köleleştirme yollarını batılı yöneticilere gösterirken söyledikleri ve yaptıkları daha önce yapılan ve söylenenlerdirler.

Dünyanın en saygın kabul edilen bir vakfının Bush’a sunduğu bir rapor yayınlanmış. Rapora katkı sağlayan on kadar adam da tanınan uzmanlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Helalı haram, haramı helal yapmayalım 27 Aralık 2017 | 398 Okunma Dev zülf’ü-yardan değil Zülfikardan anlar 26 Aralık 2017 | 225 Okunma Hayvanlar da ümmettir 25 Aralık 2017 | 159 Okunma Haramla hareme gidilmez 22 Aralık 2017 | 228 Okunma “Eski dost düşman olmaz” 21 Aralık 2017 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar