Kod adı Kılıç Operasyonu

Kimsenin havsalası almasa da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bunu hep yapıyor. Müthiş bir iddia ortaya atıyor, birilerini suçluyor, meydan okuyor sonra da hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor.

Oysa yaptığı her şeyi bilerek yapıyor ve bilerek büyütüyor.
Sözcü'yü amiral gemisi ilan etmesi de, Fox'a çıkması da asparagas haberi "doğrulaması" da önceden planlanmış operasyonun parçaları.
Bu operasyon, Muharrem İnce'nin dediği gibi CHP içinde bir "Çete"nin işi değil, bizzat Kılıçdaroğlu'nun operasyonudur. İnce bunu görmediği gibi kendisinin neden hedefe konduğunu da fark etmiyor. Hâlâ genel başkanın bu operasyonu çözeceğini sanıyor.
Oysa Kılıçdaroğlu, İnce'yi kaba bir biçimde hedefe koyarken parti içinde kendi adına hesap yaptığını sanan Oğuz Kaan Salıcı ya da "o makamın" sahibi olduğu hayalini kuran Ekrem İmamoğlu'nu da "tehdit" ediyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Para kuleleri, villalar ve siyasi çürüme 28 Mart 2024 | 513 Okunma “Ben Murat Kurum’u tatilde tanımadım” 26 Mart 2024 | 467 Okunma Bir mitingden daha fazlası 25 Mart 2024 | 847 Okunma Özel’in ‘genç’ darbe aşkı 23 Mart 2024 | 433 Okunma İzmir seçmenini ‘aydınlatan’ kampanya 21 Mart 2024 | 725 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar