Kılıçdaroğlu - ‘Şık’ ortaklığı

"Çocuklarınıza ayaklarını basacağı bir Türkiye bırakmak istiyorsanız, hepiniz sokağa çıkmalısınız, mafyaya hayır demelisiniz."

CHP ve içerideki "dostlarının" neden canhıraş "erken seçim" istedikleri çok açık... Çünkü 2023'te "yolun sonu"nu onlar da görüyor.


Oysa bugünlerde yani ekonomik operasyonun gizli saklı sürdüğü, Kovid salgınının insanları bunalttığı, hatta bir organize suç örgütü liderinin "muhalefet lideri" olarak görüldüğü bir zamanda oylarını bir gram artırmayan muhalefet için bundan iyi fırsat olmaz.


Bunun için yakında, üç parti genel başkanı; Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Pervin Buldan el ele verip "erken seçim" duasına çıkarlarsa şaşırmayalım
Açılışı Kılıçdaroğlu yaptı bile. Hem de ötekileştirici, kutuplaştırıcı bir dil kullanarak:
"Sizden ricam, yalvarıyorum; bu haramzadelerin sofrasına oturmayı reddedin, selamı sabahı kesin. Ben her yerde erken seçim isteyeceğim, başka çarem kalmadı. Bana katılın! Her yerde bağıracağız; seçim hemen, hemen seçim."
Anlayacağınız Batı Yakası'nda yeni bir şey yok. Daha önce de....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uğur Dündar’ın öfkesi 23 Nisan 2024 | 4.441 Okunma Filistin davasında yeni dönem 22 Nisan 2024 | 1.422 Okunma CHP’de İmamoğlu vesayeti bitti mi? 21 Nisan 2024 | 712 Okunma Sivil dalga 20 Nisan 2024 | 545 Okunma CHP’nin ‘laiklik gömleği’ 18 Nisan 2024 | 659 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar