Kaboğlu etki ajanı mı?

Millet İttifakı içinde çok enteresan şeyler oluyor. Dışarıdan birilerinin bir operasyon çekmesine gerek var mı? Bakın, CHP'nin güvendiği, anayasa hazırlattığı bir milletvekiline İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "etki ajanı" yani nüfuz casusu diyor.

Millet İttifakı'nı oluşturan partilerde adeta deprem yaşanıyor. Yeni parti arayışları, gruplaşmalar, ihraçlar ve suçlamalar birbirini izliyor.

Bu açıdan en derin sarsıntı İYİ Parti'de yaşanıyor. İYİ Parti kurucusu ve Milletvekili Ümit Özdağ, önce İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'yu FETÖ'cü olmakla suçladı. Şimdi ise bir adım ileri giderek İYİ Parti'nin HDP ile yeni bir anayasa çalışması yaptığını iddia etti.

Özdağ, yaptığı basın toplantısında şöyle diyordu:

"2018 genel seçimlerinden önce İYİ Parti'den iki kişi Akşener'in talimatı ile divandan habersiz CHP, Saadet ve HDP'lilerle birlikte oturup dört ayboyunca seçimlerin ikinci tura kalması durumunda açıklanacak bir anayasa hazırlamışlar."

Bu çalışmaya CHP'den Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu, İYİ Parti'den önce Nuri Okutan, sonra da Ahmet Erozan, HDP adına da bugünkü eşbaşkan Mithat Sancar katılmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel’den hukuk garabeti 16 Nisan 2024 | 308 Okunma CHP’deki ‘başarı’ kimi öne çıkartır? 08 Nisan 2024 | 403 Okunma İyi Parti’de Akşener gidici mi kalıcı mı? 07 Nisan 2024 | 388 Okunma AK Parti’yi ne bekliyor? 06 Nisan 2024 | 704 Okunma Van’da ne oldu? 04 Nisan 2024 | 1.097 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar