FETÖ’nün Rus muhalif Navalny planı

Herhalde bütün bunlardan da umutlarını kestiler ki, şimdi Pensilvanya'nın merkezinde olduğu kirli bir yöntemi devreye sokma hazırlığındalar.

Muhalefet ve besleme medyası iki yıldır toplumu ekonomik kriz tellallığıyla korkutarak iktidarı erken seçime zorluyor.

Kriz tellallığı yetmeyince, salgında yeterli önlem alınmamasına ve aşının zamanında yapılmayacağına sarıldılar.

Son haftalarda buna organize suç örgütü liderinin iftiraları da eklendi ama sonuç yine değişmedi. Çünkü bütün bunlara rağmen, Türkiye yeni yatırımlara devam ediyor, ihracatta rekora koşuyor ve kalkınma rakamları gelişmiş ülkeleri bile geride bırakıyordu.


Bu durum doğal olarak kamuoyu yoklamalarına da yansıyor ve AK Parti ile CHP arasındaki oy farkı hâlâ 12-15 puan olarak sürüyordu.


Bu tablo sadece içerideki muhalefetin değil dışarıdakilerin de ezberini bozuyordu. En başta ABD Başkanı Joe Biden ve ABD elitlerinin.
Onlar, bugüne kadar Başkan Erdoğan yönetimini devirmek için "darbe" dahil her şeyi yaptılar. Ancak başaramadılar. Şimdi yeniden kolları sıvayıp harekete geçtiler. Kimi ABD'de darbeci FETÖ'cülerle "demokrasi" derneği kuruyor, kimi mafyatik tipler...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Postmodern Altılı Masa 25 Nisan 2024 | 1.608 Okunma Uğur Dündar’ın öfkesi 23 Nisan 2024 | 4.611 Okunma Filistin davasında yeni dönem 22 Nisan 2024 | 1.423 Okunma CHP’de İmamoğlu vesayeti bitti mi? 21 Nisan 2024 | 723 Okunma Sivil dalga 20 Nisan 2024 | 545 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar