FETÖ için profesyonel ekip

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a yönelik planlı suikast girişimi, FETÖ'nün bugüne kadar bilinen terör örgütleriyle kıyaslanmayacak tehlikeli bir örgüt olduğunun da işaretini verdi.O yapı...

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a yönelik planlı suikast girişimi, FETÖ'nün bugüne kadar bilinen terör örgütleriyle kıyaslanmayacak tehlikeli bir örgüt olduğunun da işaretini verdi.
O yapı, 15 Temmuz'da darbeci ve ülkeyi işgale götürecek kirli yanını en zalim biçimiyle gösterdi, şimdi de "suikastçı" kimliğini gösteriyor. Devletin kılcal damarlarına kadar sızan bu yapının daha neler yapacağını ve neye, nasıl dönüşeceğini kimse kestiremiyor. Bu da özel bir örgütle karşı karşıya olduğumuzun göstergesi.
Hâlâ bu gerçeği görmeyip, bu yapıyla ilişkili isimlerin devletten temizlenmesine muhalefet edenler ve mağduriyet üzerinden siyaset yapanlar var ama artık bir noktaya gelinmeli.
Sadece onlar değil, devlet, devletin güvenlik birimleri ve tabii ki yargı da, FETÖ'ye sıradan bir terör örgütü gözüyle bakamaz, bakmamalı da... 80'lerde PKK'ya karşı yapılan yanlıştan daha tehlikeli bir durum bu.
Dış istihbarat örgütleriyle ilişkisi bir yana, kendi içinde profesyonel bir akılla iş yapan ve hiçbir şeyi tesadüfe bırakmayan bir örgütten söz ediyoruz. FETÖ yapılanmasını iyi bilen Hayati Küçük'ün deyimiyle "Evliliği bile şifreli yürüten bir yapı" var karşımızda.
Binlerce kripto FETÖ'cüden, "Suikastçı Tim"den söz ediliyor ama bu da gözümüzü korkutmasın. 15 Temmuz destanıyla FETÖ'ye karşı çok ciddi mesafe alındı. Böyle bir yapı, klasik terörle sonuç alma noktasına gelmişse inişe geçmiş demektir. Bunu da bilelim. Ve daha önemlisi, böyle bir yapıyla mücadele edecek "profesyonel özel bir birim"e ihtiyaç olduğunu görelim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamoğlu, Alevilere meydan okudu: Size ihtiyacım yok 29 Mart 2024 | 337 Okunma Para kuleleri, villalar ve siyasi çürüme 28 Mart 2024 | 625 Okunma “Ben Murat Kurum’u tatilde tanımadım” 26 Mart 2024 | 467 Okunma Bir mitingden daha fazlası 25 Mart 2024 | 848 Okunma Özel’in ‘genç’ darbe aşkı 23 Mart 2024 | 435 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar