CHP’nin “rüşvet havuzu”

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığı'na "kaset komplosu"yla geldi ama onu asıl öne çıkartan 2009 yerel seçimleri öncesi birçok siyasi aktör hakkında hazırladığı "yolsuzluk...

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığı'na "kaset komplosu"yla geldi ama onu asıl öne çıkartan 2009 yerel seçimleri öncesi birçok siyasi aktör hakkında hazırladığı "yolsuzluk dosyaları"ydı.

Birkaç yıl sonra onu bir kez daha, FETÖ'nün organize ettiği ve Türkiye'ye kurulan en büyük küresel tuzak olan 17-25 Aralık darbesinin üstünü "yolsuzlukla" örterken gördük.
İnanılmaz bir operasyon yürüttü. FETÖ'nün yasadışı yollarla elde ettiği sahte belgeleri sallayarak hükümeti yıkıp iktidar olacağını sandı ama başaramadı.

Hani derler ya, Allah'ın sopası yok, şimdi hayat onu kendi partisinde yaşanan "yolsuzluklarla" sarsıyor. Hem de öyle böyle değil. İçişleri Bakanlığı bir süre önce CHP'li Ataşehir ve Beşiktaş belediye başkanlarını "yolsuzluk" iddiasıyla görevden aldı. Nasıl bir tablo çıkacağını yakında göreceğiz.

Ama daha vahim olan bunun arkasının geleceği ve iki belediye ile sınırlı olmayacağı.

Sırada Şişli var. Onun ayrıntılarına geçeceğim ama bu noktada şu tespiti yapmak gerekiyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uğur Dündar’ın öfkesi 23 Nisan 2024 | 2.496 Okunma Filistin davasında yeni dönem 22 Nisan 2024 | 1.418 Okunma CHP’de İmamoğlu vesayeti bitti mi? 21 Nisan 2024 | 703 Okunma Sivil dalga 20 Nisan 2024 | 542 Okunma CHP’nin ‘laiklik gömleği’ 18 Nisan 2024 | 657 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar