Bir mahkum FETÖ’cüleri anlatıyor

Türkiye içeride seçim üzerinden kritik bir siyasi mücadele yaşarken, dışarıda da küresel güçlerin çok yönlü baskısıyla karşı karşıya...

Kimi demokrasi eksikliğini bahane ediyor, kimi S-400'ü, kimi Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin atağını bahane edip saldırıyor. Bütün bunlar işin sadece görünen kısmı, bir de ABD'nin içeride ve dışarıda kullandığı tetikçiler var.
Onların başında da FETÖ'cüler geliyor.
FETÖ'cüler dünyanın birçok önemli merkezinde inanılmaz bir Türkiye düşmanlığı kampanyası yürütüyor.
Peki, onların bu pervasızlığı içeriye nasıl yansıyor?
FETÖ'cüleri, yeraltına çekildikleri ve operasyonlar sürdüğü için hayatın içinde görmek zor. Ya renk değiştiriyorlar ya da görünmez Ama cezaevlerinde durum biraz farklı... Cezaevlerinde binlerce FETÖ'cü var ve dışarıyla bağlarının sürüyor olması da içimizdeki tehlikenin henüz geçmediğini gösteriyor.
Bunu birkaç gün önce Ramazan bayramı nedeniyle açık cezaevinden tatile gelen bir mahkum anlattı. Ona göre, cezaevlerindeki FETÖ'cüler birkaç yıl önceyle kıyaslanmayacak kadar rahat ve etkililer.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’nin ‘laiklik gömleği’ 18 Nisan 2024 | 307 Okunma Özgür Özel’den hukuk garabeti 16 Nisan 2024 | 566 Okunma CHP’deki ‘başarı’ kimi öne çıkartır? 08 Nisan 2024 | 408 Okunma İyi Parti’de Akşener gidici mi kalıcı mı? 07 Nisan 2024 | 392 Okunma AK Parti’yi ne bekliyor? 06 Nisan 2024 | 704 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar